Coole surfles in je eigen tempo


Met de wind in je zeil scheer je over het Uitgeestermeer. Terwijl je voeten stevig op de Starboard surfplank staan, legt de instructeur uit hoe je moet gijpen en planeren. Dit is waar elke echte surffanaat van droomt! Maar leren surfen, dat doe je tijdens de surfles bij Zeilschool Het Uitgeestermeer in je eigen tempo. We beginnen daarom bij de basis, tenzij je al ervaring hebt natuurlijk! Onze surflessen zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar; we hebben aparte groepen voor de jeugd en voor volwassenen. Wist je dat de moderne Starboard Start de perfecte plank is voor zowel beginners als gevorderde surfers? Met deze board kun je gericht trainen op gave tricks!

Leren surfen in Noord Holland

Surfles voor jeugd

In groepen van maximaal 6 cursisten per instructeur, kunnen kinderen vanaf 10 jaar bij ons surfen. De surflessen vinden plaats van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je hebt de keuze uit een beginnerscursus of vervolgcursus. Kies je voor de vervolgcursus? Dan hebben wij een nog snellere Starboard voor je! Met de surflessen kun je ook CWO-diploma’s halen: WsR I t/m III. Je kunt je inschrijven voor de weekcursus in de mei- en zomervakantie of tijdens de zaterdagcursus in het voor- en naseizoen. Natuurlijk is het dragen van een door ons beschikbaar gesteld zwemvest en wetsuit verplicht!

Direct inschrijven
Surfcursus volwassenen

Surfles voor volwassenen

Wil jij leren windsurfen of jouw skills op het board verbeteren? In het zomerseizoen bieden wij ook surflessen aan voor volwassenen! Je bent iedere dag welkom om met minimaal 2 personen surfles te volgen. Mocht je geen surfmaatje hebben, dan kijken wij of we je kunnen koppelen aan een andere cursist. Of wil je graag één op één les, boek dan een privéles. Wil je met meerdere mensen privéles volgen kan dat uiteraard ook, elk extra persoon kost €85,- per dagdeel of €140,- per dag.

Contact opnemen

Tarieven surflessen 2024

De genoemde prijzen zijn inclusief gebruik van het verplichte zwemvest, wetsuit en de Starboard surfplank.


Swipe de tabel voor alle cursussen en prijzen
  Jeugd

Zaterdagcursus: 15, 22, 29 juni, 6, 13 juli (09.45-16.00)

€275  

Week 18: 29 april t/m 3 mei

€310  

Week 30: 26 t/m 26 juli

€360  

Week 31: 29 juli t/m 2 augustus

€360  

Week 32: 5 augustus t/m 9 augustus

€360  

Week 33: 12 augustus t/m 16 augustus

€360  

Week 34: 19 augustus t/m 23 augustus

€360  

Week 35: 26 augustus t/m 30 augustus

€360  

Windsurflessen volwassenen 2024

  Ochtend 9.30 - 12.30 Middag 13.00 - 16.00 uur Dag (10.00 - 16.00 uur)
Windsurfles €85 €85 €140
Priveles windsurfen €150 €150 €250

Extra informatie over de cursussen


Benodigdheden

Cursisten zijn verplicht om een zwemvest van Zeilschool Het Uitgeestermeer te dragen. Alleen zo kunnen wij jouw veiligheid garanderen! Neem daarnaast de volgende zaken mee naar de surflessen:

  • Handdoek
  • Zonnebrand, pet en zonnebril met touwtje
  • Waterschoenen
  • Setje droge kleding
  • Eten voor in de pauze

Cursusduur

De jeugd, van 10 tot 18 jaar, kan de surflessen volgen in de meivakantie en zomervakantie. We bieden dan weekcursussen van maandag tot en met vrijdag aan. Een andere optie voor de jeugd is de zaterdagcursus: In het voorseizoen kun je de zeillessen op 5 opeenvolgende zaterdagen volgen. De zaterdagcursussen gaan van start wanneer het sportseizoen ten einde is. Zo kun je de zaterdagen sportief en actief invullen met een wel erg leuke hobby! En je hoeft je eigen sportles of wedstrijd niet af te zeggen. Twee vliegen in één klap du

Volwassenen kunnen op een afgesproken datum met minimaal 2 personen een dag surfles of een dag privéles komen volgen. Dit vindt plaats op doordeweekse dagen en in het weekend.

Certificering

Om de veiligheid en kwaliteit van de surflessen te waarborgen, zijn wij CWO-gecertificeerd. De instructeurs van Zeilschool Het Uitgeestermeer zijn enthousiast, hebben een passie voor watersport en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij hebben verstand van zaken en voldoen aan het diplomasysteem van Stichting CWO. Zeilschool Het Uitgeestermeer is tevens aangesloten bij de HISWA. Plezier vinden wij belangrijk, net als veiligheid en kwaliteit. Dankzij het HISWA-keurmerk kunnen wij de garantie geven van onbezorgd watersportplezier!