Kennismaking met de watersport


Zeilschool Uitgeest aan het Uitgeestermeer is de plek waar iedereen op toegankelijke wijze kennismaakt met de watersport! Bij onze zeilschool kunnen beginners en gevorderden van alle leeftijden de zeilcursus jeugd, zeilcursus volwassenen en surflessen volgen. Voor volwassen organiseren we ook sloep vaarlessen om de tijd op het water nog leuker te maken! Zeilschool Uitgeest deelt de passie voor watersport met bezoekers en zorgt dat:

  • Alle activiteiten veilig worden aangeboden
  • De organisatie van de lessen altijd perfect geregeld is
  • Elke instructeur CWO-gecertificeerd en enthousiast is

Zeilschool Het Uitgeestermeer wordt ieder jaar gekeurd voor de CWO-certificaten. Dankzij onze inzet zijn wij tot nu toe elkaar jaar beloond met een goed resultaat en de hoogste score. Dit staat voor de kwaliteit die wij zo belangrijk vinden. Combineer dit met een flinke dosis team spirit en liefde voor zeilen, surfen en varen; dat is Zeilschool Het Uitgeestermeer! Onze zeilschool ligt centraal in Noord- Holland, is eenvoudig te bereiken via de A9 en is te vinden aan het mooie Uitgeestermeer. We hebben volop parkeergelegenheid en heten jou graag welkom!

Handig om te weten


Inschrijven voor lessen

Via deze website kun je je direct inschrijven voor onze zeillessen en surflessen voor jeugd en volwassenen. Zeilschool Het Uitgeestermeer biedt lessen op maat voor de alle leeftijdscategorieën en zeilniveaus.

Direct inschrijven

Stichting CWO

Zeilschool Het Uitgeestermeer is een door Stichting CWO erkende zeilschool. Dit houdt in dat alle diploma’s die wij uitreiken, met uitzondering van het zeilbrevet voor de allerjongsten, aan de kwaliteitseisen van CWO voldoen.

Website Stichting CWO

Hiswa

Om alle bezoekers van Zeilschool Het Uitgeestermeer onbezorgd watersportplezier te bezorgen, zijn wij aangesloten bij het HISWA-keurmerk. Dankzij de algemene voorwaarden weten jij en wij waar we aan toe zijn!

Website Hiswa

Op zoek naar een bootverhuur én feestlocatie?


Meer weten over Zeilschool & Bootverhuur Het Uitgeestermeer en onze activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Direct contact opnemen